Brenderup trailer

Brenderup trailere - nye og brugte til salg i Aarhus og Silkeborg

Vi forhandler et stort udvalg af Brenderup trailere. Brenderup er kendt for deres store sortiment af trailere i dansk kvalitet. Brenderups store udvalg af trailere rækker fra små hobbytrailere og op til store maskintrailere og bådtrailere. Hvad end du er gør-det-selv handyman eller skal bruge en trailer til erhverv, så findes der en Brenderup trailer til dig. 
Hos Camping-Specialisten finder du altid et stort udvalg af Brenderup trailere på lager, både i vores afdeling i Aarhus og Silkeborg.

Fordele ved Brenderup trailere:


Den høje kvalitet

Brenderup lægger ikke skjul på kvaliteten af trailere og rækken af funktioner og detaljer, som de har brugt mange års hårdt arbejde på at udvikle og finpudse. Udover den høje kvalitet i Brenderups komponenter og deres nøje udvalgte leverandører, er deres galvasinerings- og passivationsprocesser nogle af de ting de er allermest stolte af. Disse detaljer er dét, som gør trailerne fra Brenderup pålidelige, funktionelle og moderne.


Pålidelig distribution og support

Når du har købt et produkt fra Brenderup er du fuldt klædt på til enhver transportopgave. Du kan forvente dig det allerbedste inden for distribution og samtidigt god support. Det er super nemt at få adgang til reservedele til Brenderups trailer. Husk, at du hos Camping-Specialisten kan skrive dig op til en gratis serviceaftale, hvor du får tilbud og service på eventuelle reparationer på din trailer.


Varmgalvaniserede trailere

Mange af Brenderups trailere er varmegalvaniseret, som giver dig en højere beskyttelse mod korrosion. Deres varmegalvanisering er en del af deres høje kvalitet som de er kendt for. Når du køber en billigere trailer fra andre mærker er disse ofte forgalvaniseret eller koldvaniseret. Når du køber en varmgalvaniseret trailer fra Brebderyo får du en dybere kemisk binding og en stærkere beskyttelse mod korrosion/rust.
 

Passivering og beskyttelse

Oven på laget af galvanisering er der let lag af passivering. Dette er et ekstra lag af beskyttelse som bevarer trailerens overflade samt giver en ekstra glans til trailerens finish. Ofte finder du passivering på Brenderups bådtraileres stel/chassis, men dette beskyttelseslag forekommer også på mange andre trailere i Brenderups trailersortiment.


Certificeret og godkendt af EU

Brenderup Group fokuserer på at forbedre og udvikle alle processerne som indgår i trailerproduktionen. Brenderup sætter mål og handlingsplan for opfølgning og forbedringer til deres produktion. Brenderup er godkendt iht. EU-forordningen, som at de er kvalitetsgodkendt (ISO 9001 2015) og miljøgodkendt (ISO 14001 2015). Yderligere, bliver alle Brenderups produkter kontrolleret, kvalitetstjekket og godkendt af uddannet personale, der skal sikre at produktets kvalitet lever op til Brenderups høje krav.
 

Bæredygtig produktion

Brenderups produktion foregår på moderne produktionsfaciliteter og i et sikkert arbejdsmiljø. Medarbejderne er dedikerede og erfarne og har fokus på at forbedre indsatsen og anvende LEAN-produktionsmetoder. Brenderups ambitioner er produktionen skal foregå med så lille påvirkning på miljøet. Du kan læse mere om Brenderups bæredygtighed her.
 


 

Er du i tvivl om noget eller har spørgsmål? Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den trailer der passer bedst til dit behov. Besøg os i én af vores fysiske butikker eller læs mere om hvordan du kan kontakte os her.


Se alle brenderup trailere

 

Brenderup - på vejene siden 1936

Siden 1936 har Brenderup produceret trailere med fokus på kvalitet. Der har altid været fokus på at trailerne skulle udstyres med endnu flere funktioner og flere detaljer. Nu er deres udvalg af produkter vokset til alle typer af transport. Brenderup er Skandinaviens førende producent af trailere, derfor de også har fokus på pålidelighed, funktionalitet og moderne design, såvel som sikkerhed. Brenderup beskriver deres trailere som "Din bedste ven på vejene" på grund af trailernes pålidelighed, trofasthed og fleksibilitet.
Brenderup 1205 trailer

Campingvogne
36
Brugte
21
Nye
Trailere
Telefon:
9712 5366


E-mail:
info@camping-specialisten.dk

Besked: