Tabbert - Tradition, innovation & kvalitet!

Tabbert campingvogne

 
En Tabbert campingvogn er en vogn i særklasse. Alle Tabberts campingvogne er byggede op efter principperne tradition, innovation og kvalitet. Dette er hvad Tabbert mærket har stået for siden det blev grundlagt tilbage i 1934. Lige siden dengang har man kunne se disse 3 grundsten i alle deres modeller af campingvogne. Unik i design, dynamisk, elegant og ganske ekstravagant - Deres designere lægger vægt på den højeste kvalitet, stabilitet og aerodynamik, når de designer en Tabbert campingvogn.

En ting som er unikt ved Tabbert campingvogn er der patenterede tag, som imponerer med en række af fordele. Den største fordel ved dette tag er den uovertruffen støjisolation. Forskellen på et normalt tag på en campingvogn og så Tabberts 58 millimeter design, hvilket er næsten dobbelt så tykt gør mere end bare ekstra stabilitet. I regnvejr eller haglstorm, så er støjniveauet i reduceret med op til 9 decibel eller mere, hvilket gør en Tabbert campingvogn omkring 1.5 gange mere stille. Med andre ord, så kan du sove gemmen en hel nat, selv med et ordenligt regnvejr lige udenfor.
 


Når du køber en Tabbert campingvogn får du mere for mindre. I en Tabbert får man en masse standartudstyr som er ekstra ved mange andre mærker. 
Du får fx. GFK glasfibertag, AL-KO ATC, alu. bund i gaskasse, Dometic Slim køleskab (I de grundris hvor der er plads), Theatford bænktoilet og meget meget mere!
 
<< Se alle nye Tabbert Campingvogne på lager her >>

 

Tabbert Campingvogn 2021

De nye model 2021 Tabbert campingvogne er så småt på trapperne. Vi glæder os til at kunne præsenterer jer for alle nyhederne.
Du kan læse mere om nyhederne i Tabbert campingvogne 2021 her.
 

Sikkerhed først

Tabbert har altid været kendt for sin høje sikkerhedsstandart. I Tabbart model 2021 vogne tilbydes et GPS system til bekæmpelse af tyveri.

Der vil som standart i alle 2021 modeller blive indbygget en GPS enhed som kun kan fjernes ved at gøre massiv skade på campingvognen. 
Denne GPS bruger meget lidt strøm og kan køre i 3 måneder uden at du har trøm på din vogn. 

GPS'en kan man aktiverer via en App på ens mobiltelefon. Så kan man indstille til at man får en notifikation på mobilen hvis der er noget galt.
 

Campingvogne
36
Brugte
21
Nye
Trailere
Telefon:
9712 5366


E-mail:
info@camping-specialisten.dk

Besked: